Home Opleiding Wie zijn wij Soob Vacature Nieuws Contact Links

Hulpverlening bij rijangst

Bijscholing voor hulpverleningsdiensten

Verplichte nascholing Code 95

Opleidingen met baangarantieTachograaf Analyse

Voor de ondernemer, planner of vervoerscoördinator is inzicht in de mate waarin de voertuigen worden gebruikt van wezenlijk belang voor het te bepalen beleid ten aanzien van het wagenpark. Denk hierbij aan (een afwijkend) brandstofverbruik, (hoge) onderhoudskosten en of schadeverloop.

Met behulp van een Tachograaf analyse is het mogelijk zowel vanaf de analoge tachograafschijven als uit de bestanden van de digitale tachograaf een goed beeld te verkrijgen van de kwaliteiten van de chauffeur en de (over)belasting, gebruik of misbruik van de voertuigen.

 

De resultaten van de Tachograaf Analyse zijn verrassend en laten zien dat er veel te besparen valt. Met de analyses en vervolgacties bereikt u een realistische besparing in onder andere brandstofverbruik, veel lagere onderhoudskosten, minder slijtage aan banden en remmen en minder reparaties.

Tevens wordt de levensduur van de kostbare vrachtwagens aanzienlijk verlengd en wordt de restwaarde verhoogd. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de verschillen tussen merken en modellen voertuigen onderling.

 

Een gedegen tachograaf analyse is een perfect instrument om de resultaten van de rijoptimalisatie trainingen te blijven monitoren.

 


A&R | Klachtenreglement | Privacyreglement | Sitemap | Copyright 2023 all right reserved | Webdesign & Online Marketing 123webidee